CLOSE
Back To Top

Over Lollipopland – dé hotspot in Aalsmeer

Niet zomaar een winkel. Dat is wat Lollipopland is. Het is dé hotspot in Aalsmeer waar je uren zoet bent. Jong of oud, groot of klein. Wees welkom achter de met lolly’s versierde deuren. Laat je verrassen door ons kleurrijk pand in hartje Aalsmeer. De plek waar de perfect gezette cappuccino voor je klaarstaat en waar je wél slaagt voor een origineel cadeau. En bovenal de plek waar jong én oud zich nooit zal vervelen.

Bij Lollipopland kun je terecht voor heerlijke koffie, te gekke cadeaus en leukeinterieuraanwinsten. Maar ook voor toffe activiteiten. Lollipopland is niet alleen een winkel. Het is een ontmoetingsplek: aan onze tafel zijn al vele contacten gelegd. En het is een plek waar je je ogen uitkijkt en achteraf met een grote glimlach weggaat. Wees welkom en laat je verrassen!

 

Het verhaal achter Lollipopland
Er was eens een vrouw met een droom. Ik dus, Cindy Springintveld. Een echte spring in ’t veld (what’s in a name?), moeder, shopliefhebber, kleurfanaat én een grote dromer. Ja, er is niets wat ik liever doe dan dromen. En in 2018 ging mijn allergrootste droom in vervulling: in een roze petticoat opende ik de deuren van mijn eigen winkel. Lollipopland was een feit.

En dan te bedenken dat dit grote avontuur ooit begon met een liedje van K3:

Later wil ik koningin zijn

Van een lili-lali lili-Lali lollipopland

Al een paar jaar runde ik een webshop. Ik was gek op interieur, kleding en accessoires én op shoppen. Maar ik wilde meer dan vanachter mijn computer spullen verkopen. Ik wilde persoonlijk contact. En ik wilde een eigen winkel waarin al mijn creatieve dromen samenkomen.

Zo ontstond Lollipopland: kleurrijke hotspot in Aalsmeer. Een pand met lolly’s op de ramen, vogelkooitjes aan het plafond en een kleurrijk interieur. Een plek die positiviteit en gezelligheid ademt en waar iedereen – jong en oud – welkom is.

Unieke cadeautjes en overheerlijke cappuccino

Dat Lollipopland anders is dan andere winkels is niet alleen te zien aan ons kleurrijke interieur. Ook ons assortiment is uniek. Bij ons vind je geen standaard speelgoedgeweren en Barbiepoppen. Wij geloven in unieke cadeautjes. En in écht goede koffie. Cappuccino’s, latte’s en espresso’s waarvoor je graag omrijdt. Om het nog leuker te maken: ALLES is te koop wat je in de winkel ziet staan. Ja, zelfs de stoel waar je op zit.

Lollipopland: dé hotspot in Aalsmeer

Groots dromen. Er is niets wat ik liever doe dan dat. Lollipopland begon als een droom, maar is inmiddels méér dan zomaar een hotspot in Aalsmeer. Het is mijn kleurrijke paleisje in de Zijdstraat waar ik mensen blij mag maken. En een plek waar alles kan en alles mag. Waar de ene da professionele danseressen op de winkelvloer een feestje bouwen, en de volgende dag moeders en dochters leren vlechten.

Lollipopland is een plek waar ik dagelijks mensen blij kan maken. En dat hoop ik nog heel lang te blijven doen. Al is het maar om dit sprookje uiteindelijk op mijn pensioenleeftijd op een passende manier af te sluiten. Met een lolly in mijn ene hand, een gele koffiekop in de andere en een lach op mijn gezicht. En ze leefde nog lang en gelukkig.

Kom bij ons langs in hartje Aalsmeer

Wat Lollipopland pas echt leuk maakt? Jij! Niets is leuker dan jou als bezoeker in mijn winkel te verwelkomen. Of dat nu is voor een kopje koffie, een leuke aankoop of een goed gesprek. Je bent van harte welkom op dinsdag, woensdag donderdag en vrijdag tussen 10.00 en 16.30 uur. En op de laatste zaterdag van de maand voor een activiteit.

Kom je gezellig langs?