CLOSE
Back To Top

Activiteiten en workshops in Aalsmeer

Bij Lollipopland kun je niet alleen rondkijken voor leuke cadeaus of overheerlijke koffie drinken. Nee, wij houden ook wel van een feestje bouwen. En van leuke activiteiten – voor jong en oud. Daarom gaan onze deuren elke laatste zaterdag van de maand voor je open. Voor een speciale activiteit! Een eigen activiteit organiseren bij Lollipopland, bijvoorbeeld een babyshower of high tea? Yes, ook dat kan. Geen idee is ons te gek!

Kom naar onze activiteiten & workshops in Aalsmeer

Voor de leukste evenementen en workshops in Aalsmeer zit je bij Lollipopland goed. Op onze agenda staat altijd wel een activiteit waar jij blij van wordt. Dat varieert van kidsproofactiviteiten tot leuke workshops voor iedere vrouw. Van spectaculaire ladies’ nights tot het kindercarnaval. Bekijk hieronder de evenementenagenda en houd onze site goed in de gaten. Ook jij bent uitgenodigd voor onze leuke activiteiten en workshops in Aalsmeer.

Wil je je inschrijven voor een workshop of een andere activiteit? Heel tof! Stuur een berichtje naar info@heavydreamer.nl. Dan ben je zeker van een plekje.

Zelf een eigen activiteit organiseren? Yes, leuk!

Heb je zelf een idee voor een activiteit die je wilt organiseren? Cool! Lollipopland is de plek waar alles kan en alles mag. Wil je een bruisend vrijgezellenfeest? Een heerlijke high tea? Of gewoon een gezellige babyshower? Lollipopland is jouw place to be voor een activiteit. Ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. En dat jij een dag(deel) beleeft om nooit te vergeten.

Geef je zelf workshops? En lijkt het je wat om dat bij Lollipopland te doen? Ook dat kan natuurlijk. Stuur me een berichtje of kom gezellig langs voor een kop koffie (vers gezet!). Dan kunnen we altijd de opties bespreken.

Ik houd van groots dromen. Jij ook? Mooi! Vertel me meer over jouw plannen voor een activiteit. Ik denk graag met je mee en sta open voor alle ideeën.

Neem contact op

Wat je idee ook is – hoe wild ook – stuur me een berichtje. Lollipopland is de plek waar alles kan en alles mag. Ook qua workshops en evenementen in Aalsmeer.

Bel, app of mail me. Dan maak ik graag kennis met je!

E-mail: info@heavydreamer.nl

Telefoon: 06 – 36 10 47 10